HUMMEL showroom Hellerup
1762
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1762,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1917

HUMMEL showroom Hellerup

PROJEKTBESKRIVELSE

Hummel  – den internationale kæde der leverer sports, fritids- og modebeklædning åbnede nye kontorer med showrooms i en tidligere patriciervilla i Hellerup nord for København.

Højloftede lokaler med stuk krævede en belysningsløsning der var tilpasset de klassiske lokaler samtidigt med at løsningen skulle være moderne, effektiv og bæredygtig.

I samarbejde med kunden valgte vi at benytte sorte 3-fasede skinner nedhængt i stålwirer fra loft.

Heri monteredes vor 3-fasede spot ”EDDA” i sort med indbygget driver (fra Light4U i Holland) med henholdsvis 2000 og 3000 lumen og 3000 Kelvin (varmt lys) med 30° spredevinkel.

Dermed skabte vi et blødt og behageligt alment lys, og et direkte og produktfremhævende lys samtidigt med at vi tog det klassiske look i lokalerne i betragtning.

Resultatet blev en professionel og salgsfremmende produktpræsentation kombineret med udnyttelsen af detaljerne i lokalernes klassiske udformning. Derudover er belysningsløsningen energibesparende og bæredygtig og kræver ingen løbende vedligehold.

Produkter

Date

October 29, 2019