Architecture Home
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1917
Oops...
Slider with alias slider-1 not found.

LED BELYSNING MED FOKUS PÅ KUNDENS BEHOV

Lys driver vor adfærd, påvirker vort humør og velbefindende, skaber atmosfære og medvirker til at skabe skygge, kontrast og dybde og definerer forskellen imellem lys og mørke – derfor vort navn GREYLITE – balancen imellem ”det grå” og ”det lyse”.

Den eksplosive udvikling i bæredygtig belysning i form af LED drevne lyskilder og armaturer, har givet de professionelle brugere incitament til at udskifte og investere i høj kvalitets vedligeholdelsesfri og energieffektive lysanlæg.

GREYLITE leverer højkvalitets LED belysning i form af skinnespots, 3-fasede skinner, downlights, væg- og loftarmaturer, pendler.

learn more
Proces - Simpelt og Ligetil

Proces - Simpelt og Ligetil

Vi gør det nemt for kunden og håndterer projektet fra start til slut

Kontakt Os
Uncategorized

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!...

Read More
Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magn...

Read More
Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magn...

Read More

SERVICE OG RÅDGIVNING

KONKURRENCE
DYGTIG

  • Europæisk produktion og lager
  • På LED markedet siden 2004
  • Kort leveringstid
  • Lave omkostninger sikrer konkurrencedygtige priser
  • Erfaring og know-how

PRODUKTKVALITET

  • Individuel produkttest
  • Højeste diode og driver kvalitet (konceptuel sikring)
  • Lang levetid (50.000 brændtimer)
  • 5 års garanti
  • Vedligeholdelsesfrit

Sorry, no posts matched your criteria.

8O% AF VORE SANSEINDTRYK OPFATTES VIA SYNET – DERFOR ER LYS SÅ VIGTIGT

I GREYLITE har vi mange års erfaring i lyssætning, projektering og ikke mindst samarbejde med rådgivere og slutbrugere om optimal salgsfremmende og energirigtig lyssætning.
Vi leverer belysnings armaturer med den seneste LED teknologi, og det er vort mål, at levere energirigtig og salgseffektiv LED belysning med fokus på kundens behov.

mere om os